mandag - torsdag : 08.00 - 17.00 /Fredag : 08.00 - 15.30

Book et lægeopkald nu

Fortrolighedspolitik

Denne databeskyttelses- og privatlivspolitik gælder for Indus Hospital

Indus Hospital er forpligtet til at beskytte og respektere dit privatliv og sikkerhed, og vi mener, at dine personlige data er en "Amanah" (tillid) - ligesom dine donationer - og er derfor forpligtet til at være åbne og gennemsigtige omkring, hvordan vi opbevarer og bruger dine personlige oplysninger .

Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan vi indsamler, administrerer, bruger og beskytter dine personlige oplysninger.

Hvem er vi: Indus Hospital er en registreret offentlig virksomhed med en licens i henhold til § 42 i selskabsbekendtgørelsen, 1984.

Hvordan indhenter vi dine personlige oplysninger: Personlige oplysninger indsamles fra dig, når du interagerer med Indus Hospital, det kan for eksempel være, når du:

Støt vores arbejde ved at donere
Fortæl os om dine fundraising-aktiviteter
Lav en forespørgsel
Anmod om information fra vores supportteam vedrørende vores projekter eller dine sponsorerede projekter
Del din feedback
Klage
Tilmeld dig et arrangement
Tilmeld dig som frivillig
Ansøge om et job
Kontakt os eller bliv involveret med os på anden måde end nævnt ovenfor
Oplysninger fra tredjeparter: Vi kan også modtage oplysninger om dig fra tredjeparter, hvis du har givet dem tilladelse til at dele disse oplysninger og angivet, at du ønsker at støtte Indus Hospital.

Hvilke oplysninger indsamler vi: Når du kommunikerer med os, kan vi indsamle "personlige oplysninger". Dette kan omfatte dit navn, adresse, e-mail og telefonnumre. Andre personlige oplysninger kan blive indsamlet, baseret på de tjenester, der søges fra Indus Hospital.

Hvordan bruger vi dine oplysninger: Vi vil primært bruge dine oplysninger til følgende formål:

Giver dig information om vores aktiviteter og tjenester
Holder dig opdateret om vores fundraising kampagner og arrangementer
Besvarelse af dine henvendelser og klager
Forsyner dig med tjenester, produkter eller oplysninger, som du har anmodet om, såsom projektfeedbackrapporter
Behandler dine donationer
Sender dig en kvittering for at bekræfte din donation (medmindre andet er anmodet om)
Behandle en job- eller frivilligansøgning
Personaleadministration
Overholdelse af vores juridiske forpligtelser, politikker og procedurer
Administration af optegnelser
Vi kan samle og anonymisere personlige oplysninger, så de ikke længere kan linkes til en bestemt person, for at vi kan beskytte din personlige identitet. Disse anonymiserede data kan bruges til en række forskellige formål (såsom rekruttering af nye supportere) eller til at identificere tendenser eller mønstre inden for vores eksisterende supporterbase. Disse data hjælper med at informere vores handlinger og forbedre vores kampagner, produkter, tjenester og materialer.

Hvem deler vi dine oplysninger med: Vi sælger ikke dine oplysninger til nogen tredjepart, men vi kan nogle gange dele dine oplysninger med vores betroede tjenesteudbydere, som er autoriseret til at handle på vores vegne og partnerorganisationer, der arbejder på vores vegne, eller hvem vi arbejder med i partnerskab for at levere vores projekter. Vi kan også bruge virksomheder til at levere tjenester og behandle dine data på vores vegne, herunder levering af post, afsendelse af e-mails og tekstbeskeder, behandling af kortoplysninger og analyse af interessent-tendenser for at hjælpe os med at tilbyde bedre tjenester til vores supportere.

Disse 'databehandlere' vil kun handle under vores instruktion og er underlagt kontrol forud for kontrakten og kontraktlige forpligtelser, der indeholder strenge databeskyttelsesaftaler på betingelserne for fortrolighed og sikkerhed. Kun begrænset information deles med dem, for at de kan levere deres tjenester. Vi tillader ikke disse organisationer at bruge dine data til deres egne formål eller videregive dem til andre tredjeparter uden vores samtykke, og vi vil tage al rimelig omhu for at sikre, at de holder dine data sikre.

Vi vil også efterkomme juridiske anmodninger, hvor offentliggørelse er påkrævet eller tilladt ved lov (for eksempel til statslige organer til skatteformål eller retshåndhævende myndigheder til forebyggelse og afsløring af kriminalitet, med forbehold af at sådanne organer giver os en relevant og lovlig skriftlig anmodning ).