mandag - torsdag : 08.00 - 17.00 /Fredag : 08.00 - 15.30

Book et lægeopkald nu

Helbredsundersøgelse

Helbredsundersøgelse

En generel helbredsundersøgelse er en omfattende undersøgelse, der giver et klart billede af din sundhedstilstand. Det er en unik mulighed for at sætte dit helbred i centrum og optimere din livsstil, så du kan forebygge sygdomme og øge din livskvalitet. Undersøgelsen kan også bidrage til at opdage tidlige tegn på kritiske sygdomme, såsom kræft og hjerte-kar-sygdomme, hvilket giver dig mulighed for at få behandling i tide.

En generel helbredsundersøgelse omfatter en lægeundersøgelse fra top til tå, hvor lægen vil undersøge alle dine kropssystemer og vurdere din generelle sundhedstilstand. Der vil også blive taget flere forskellige blodprøver, der kan afsløre eventuelle underliggende sundhedsproblemer. Der vil være fokus på at drøfte eventuelle arvelige dispositioner og/eller tidlige symptomer på sygdomme.

En vigtig del af undersøgelsen er livsstilssamtalen med lægen, hvor der vil blive taget udgangspunkt i et spørgeskema, som kaldes “Personlig Sundhed”. Samtalen vil tage udgangspunkt i din livsstil og eventuelle risikofaktorer, som kan have indflydelse på din sundhedstilstand. Der vil også være en snak om din mentale sundhed, da denne har stor betydning for din overordnede sundhedstilstand.

Afhængig af hvilken helbredsundersøgelse du vælger, vil der også blive foretaget flere diagnostiske undersøgelser, som eksempelvis røntgenundersøgelser eller ultralydsscanninger.

Efter undersøgelsen vil du modtage individuel rådgivning og vejledning i forhold til at optimere din livsstil og eventuelt behandle eventuelle sundhedsproblemer. Du vil også modtage en grundig rapport og analyse af undersøgelsen, så du har et klart billede af din nuværende sundhedstilstand.

En generel helbredsundersøgelse er en investering i dit helbred og kan hjælpe dig med at leve et sundere og længere liv.

HELBREDSPAKKE

Hvis du ønsker at tage kontrol over din sundhed og livsstil, er vores udvidede helbredspakke skræddersyet til dig. Med fokus på forebyggelse og sundhedsfremme vil vores erfarne helbredslæge hjælpe dig med at opnå en sundere livsstil, uanset din alder og fysiske tilstand.

Undersøgelsen inkluderer en grundig lægesamtale, blodprøver og en kropslig undersøgelse, hvor vi vil undersøge din sundhedstilstand og eventuelle arvelige dispositioner. Vi tager hensyn til dine særlige bekymringer og ønsker for din helbredstilstand.

Efter undersøgelsen vil du modtage en personlig helbredsplan, der indeholder resultaterne fra undersøgelserne, en opsummering af samtalen, anbefalinger til livsstilsændringer og eventuelle nye aftaler. Vi vil også gennemgå et spørgeskema om din personlige sundhed og drøfte din mentale sundhed.

Vores omfattende helbredspakke inkluderer en stor udvidet blodprøvepakke, urinundersøgelse, vejning med BMI, fedtprocent, muskelmasse, lungefunktionsundersøgelse, hvile hjertekardiogram (EKG) og en fuld kropslig undersøgelse inklusiv en neurologisk undersøgelse. Samlet vil vores helbredslæge give dig en grundig helbredsvurdering samt en risikovurdering for livsstilssygdomme. Vi vil også give dig anbefalinger til livsstilsændringer og eventuelt igangsætte behandling af eventuelle afdækkede sygdomstilstande.

Lad os hjælpe dig!

Der er typisk ingen ventetid for private eller forsikrede patienter hos os. Hvis du har brug for en tid, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. 

Mandag - Fredag: 12.00 - 14.00