mandag - torsdag : 08.00 - 17.00 /Fredag : 08.00 - 15.30

Book et lægeopkald nu

Praktisk Information

Huskeliste

 

Ved dit besøg hos får du adgang til høj lægefaglig ekspertise. Der er dog behov for at du også selv gør en aktiv indsats for at få det bedste ud af besøget.

Overvej, og skriv gerne ned, hvilke symptomer du har forud for besøg.

Medbring en medicinliste, hvis du tager medicin.

Medbring beskrivelser af tidligere skanninger (f.x. MR-scanning eller røntgen), eller send dem til klinikken inden dit fremmøde, så lægen kan forberede sig bedst muligt.

Medbring dit gule sundhedskort.

Offentlig patient

Som borger i Danmark har du ret til hurtig behandling med det udvidede frie sygehusvalg.

Du har ret til at blive udredt inden for en måned, og hvis ventetiden på et offentligt sygehus er mere end 30 dage, kan du vælge behandling på vores specialistklinikker, Nordic Specialklinik i Hvidovre eller Nordic Specialklinik i Køge.

Kontakt patientvejlederen på dit sygehus eller i din region for nærmere information.

Vision og Mission

Standard for behandling

Vi følger nationale og internationale behandlingsvejledninger. Du vil til enhver tid blive udredt og behandlet grundigt efter højeste gældende faglige standard.

Sygdomsforebyggelse

Vores team af højt kvalificerede fagfolk er dedikeret ikke kun til at behandle sygdom - men også sikre at du forebygge fremtidig sygdom. Du vil modtage information omkring hvor du bedst muligt kan sikre dit helbred fremadrettet.

Kvalitet i behandlingen

Vores fortløbende kvalitetskontrol i alle vores tjenester er frem for alt designet til at prioritere vores kunders komfort, sikkerhed og overordnede tilfredshed.

Patienterfaring

Vi tror på, at en positiv patientoplevelse er altafgørende for at yde fremragende sundhedspleje. Vi indhenter løbende feedback for at optimere vores patientforløb.

Kommunikation

Vores dedikerede personale arbejder målrettet med kommunikation, herunder at sikre klarhed, empati og tillid, i vores konsultationer. Din tryghed er vores mission.

Erfaring - din sikkerhed

Vores personale er alle erfarne læger med mange år på bagen. Du vil blive mødt af højt kvalificerede specialister, der alle har for øje at sikre dig det bedst mulige patientforløb.

Forsikringspatient

Hvis du ønsker en hurtig undersøgelse og behandling på vores specialistklinikker, Nordic Specialklinik i Hvidovre eller Nordic Specialklinik i Køge, kan du anvende din sundhedsforsikring. Husk at kontakte dit forsikringsselskab og få en forhåndsgodkendelse.

Du kan herefter kontakte vores sekretariat på telefon tlf. 77 34 00 36, og bestille en hurtig tid til undersøgelsen. 

Ingen ventetid

Dag-til-dag konsultation

Hurtige forløb

Accelererede patientforløb - grundig og hurtig afklaring af din sygdom.

GDPR / Privatlivspolitik

Vi indsamler og behandler en række personoplysninger, i forbindelse med vores undersøgelse og behandling af dig som patient på Nordic Specialklinik i Hvidovre og Nordic Specialklinik i Køge. Det er vi forpligtet til i følge autorisationslovens kap. 6 og journalføringsbekendtgørelsen. I klinikkens privatlivspolitik for patienter kan du læse om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.