mandag - torsdag : 08.00 - 17.00 /Fredag : 08.00 - 15.30

Book et lægeopkald nu

Reumatologi og Idrætsmedicin

Reumatologi og Idrætsmedicin

En reumatologisk og idrætsmedicinsk speciallægeundersøgelse er en essentiel del af diagnosticering og behandling af reumatologiske lidelser og idrætsrelaterede skader, herunder artrose, gigt og akutte skader som meniskskader eller forstuvninger. På vores specialiserede klinik tilbyder vi en omfattende undersøgelse, der hjælper med at identificere årsagen til dine symptomer og giver os mulighed for at udarbejde en individuelt tilpasset behandlingsplan.

En reumatologisk og idrætsmedicinsk undersøgelse starter typisk med en samtale med en af vores erfarne specialister, hvor du vil blive spurgt om dine symptomer, medicinering og livsstil. Derefter vil vores team udføre en række tests, herunder fysiske undersøgelser, billeddannende undersøgelser som røntgen eller MR-scanning og eventuelt blodprøver, for at afdække eventuelle underliggende årsager til dine symptomer.

Fysiske undersøgelser kan evaluere din muskel- og ledstyrke, fleksibilitet og funktionalitet. Billeddannende undersøgelser som røntgen eller MR-scanning kan give detaljerede billeder af dine knogler, led og blødt væv og kan hjælpe med at identificere eventuelle strukturelle ændringer eller skader. Blodprøver kan også give vigtige oplysninger om din generelle sundhed og tegn på inflammation.

Efter at have gennemført disse tests vil vores team samle resultaterne og udarbejde en individuelt tilpasset behandlingsplan, der passer til dine behov og livsstil. Vi vil også rådgive om eventuelle livsstilsændringer, som du kan iværksætte for at forbedre din sundhed og velvære.

Samlet set kan en reumatologisk og idrætsmedicinsk undersøgelse hjælpe med at identificere årsagen til dine symptomer, og vise vej til en mere effektiv behandling og en bedre livskvalitet. På vores specialiserede klinik er vores mål at give dig den bedste mulige pleje og støtte på din vej til at opnå højere fysisk velvære og en bedre livskvalitet.

På vores specialistklinikker, Nordic Specialklinik i Hvidovre og Nordic Specialklinik i Køge,  tilbyder vi udredning og behandling på højeste faglige niveau, uanset om du betaler selv, har en sundhedsforsikring eller kommer gennem den offentlige ventetidsgaranti.

Lad os hjælpe dig!

Der er typisk ingen ventetid for private eller forsikrede patienter hos os. Hvis du har brug for en tid, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. 

Mandag - Fredag: 12.00 - 13.00